keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kauheaa!

Heipulis pandaset!

Tänään tapahtui jotakin aivan hirveää Bonez tuli takaisin kiusaamaan meitä. Tänään laitan tänne kuvia että vaikka juuri tänään tulleet ymmärtää mitä kuuluu tehdä että teille kauemmin pelanneille niin saatte hypätä yli tämän kohdan kunsekoilen täällä jotakin alotelijoille.


Eli siis tässä  klikaatte oikeassa ala reunassa olevaa karttaa joka on kirjoituksen yläpuolella.
Sitten kartasta otatte linnan eli tässä siitä kuva:
Sitten kun olette linnalla niin sitten menet linnaan sisälle paitsi siihen tulee sellanen teksti lukekaa se ja tässä kuva minne teidän pitää mennä:

Sitten kun menet sinne linnan sisäpihalle niin Bonez tulee näkyviin ja sanoo jotakin jota en nyt muista 
mutta sitten Kamaria pyytää sinua hänen luokseen hänantaa siellä sinulle neuvoja mutta muistakaa lukea ne että niistä olisi teille apua. Ja muuten Bonez aikoo laittaa sinne sisäpihalle jonkun pelättimen. Tässä siitä kuva: 
 
Sitten kun olette käyneet Kamarian luona niin kamaria antaa tälläisen neuvon joka kannattaa tehdä joka päivä tässä siitä kuva:
Ja vielä voisin ilmoittaa että tänään toimii taso kone jossette ole kuusi kymmentä tasolla kannattaa käydä ja jos ette tiedä missä on tasokone luola niin menkää ensiksi viidakkoon ja siellä on tämän näköinen kohta:
Paitsi tietenkään minä en ole silloin seisomassa siinä mutta tosta mennään luolaan:Ja sitten siellä on kolme paikkaa Peliluola,Laboratorio ja Tasokoneluola mene tasokone luolaan eli niistä ihan oikeassa reunassa oleva huone mene sinne niin sielä on sellainen tasanen kone mene siihen ja odota siinä hetki.
Nyt joudun lopettamaan tulen vielä illalla varmaan laittamaan ylistä jos osaan mutta yritän ja jos ei onnistu niin pyydän Elviira117 apua.

                                                     Tassua heiluttaen:



P.S Kommentoikaa ja tehkää ehdotuksia mitä pitisi parantaa tässä blogissa! A dios a miko!
Heipulis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti