keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Korppiasu auttaa!

Heipodei pandaset!

Tänään on taas tapahtunut jotakin sille linnun pelättimelle. Se on meinaan valmis mutta kun klikaatte sitä käy näin:


Joutuu pieneksi heinä kasaksi ja jos heittää linnunpelätintä päin vesi-ilmapallon niin siitäkin jotkut paitsi et sinä muuttuu tuollaisiksi heinä palleroiksi. Mutta on yksi suojautumis kyky millä pystyy suojautumaan tuolta linnun pelättimen kiroukselta. Sinun tarvitsee käydä kamarian luona joka neuvoo sinulle että mene San franpanfuun ja sieltä teidän pitää mennä kauneus salonkiin ja pyytää liliä tekeään teille sellaisen korpi asun. Minun muistaakseni ensimmäinen korpi on maa uimalassa ja sitten se lentää viidakkoon ja sieltä se lentää pokopets ladolle ja sieltä San franpanfuun nämä tiedot eivät ole sata varmoja.
Koska minä kävin aamulla panfussa nyt koulun jälkeen ei oikeen muista mitään ku toi koulussa oli vähän kaikenlaista. Mutta minulla ei ole oikeen muuta kerrottavaa niin taidan mennä käväsemään siellä mun ja elwin yhteisessä blogissa ja jos et tiedä osotetta niin klikaa tätä linkki mikä on alle viivattu.http://elviiranjaannenpanfublogi.blogspot.fi/ Nyt ei taida olla muuta paisi että muistakaa lukea tätä toistakin blogia.


   Ja tämä asu mikä tässä vieressä on se korppi asu ja jos se päällä yllä yrität klikata lunnunpelätintä niin et muutu yhtään.                                                   Tassua heiluttaen:


 A dios a miko
Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti